Петнадесетото издание на Green Rock Fest Ruse“ ще се проведе на

...
</TD
>Петнадесетото издание на Green Rock Fest Ruse“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Русе ще е рок на Green Rock Fest Ruse

Петнадесетото издание на  " Green Rock Fest Ruse “ ще се организира на 9 и 10 септември от 19 ч. на площад " Свобода “, пред постройката на Община Русе. Това оповестиха на уеб страницата на фестивала.

Първата вечер русенската група Popokatepetl ще свири дружно с 3-ма спечелили в онлайн надпреварата " Зелено рок предизвикателство “, следвани от групата от Сърбия The Big Deal. Специален посетител на вечерта ще бъде американската рок звезда Джони Джоели, прочут като гласа на Аксел Руди Пел и Хардлайн под съпровода на българската група Еридан. Участие ще вземе и вокална групировка " Приста “ с началник Доротея Бальовска.

Втората вечер ще бъде открита от Hammer Dance от Русе дружно с още 4 спечелили в надпреварата " Зелено рок предизвикателство “.

След това младата френска група Reaven ще свири като част от балканското си турне.

Специален посетител на втората вечер ще бъде известната българска група P.I.F. с присъединяване на Ерсин Мустафов от друга известна група Jeremy? и артистът Владимир Михайлов, прочут като победител в телевизионното шоу " Като две капки вода “.

Събитието се реализира по самодейност на съдружие " Грийн рок фест “ с финансовата поддръжка на Община Русе, общинска фондация " Русе – град на свободния дух “, голям брой спонсори и другари на фестивала.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР